Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

Zikr

Zikr

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

18 Mei 2012

Bekam-Proses Buang darah Kotor-Incredible

Melalui lubang kecil yang dibuat pada kulit, tekanan dilakukan jenis sedutan pada bahagaian itu. Tak sakit lah sebab sekarang guna pen lancet, lubang dibuat dengan sangat laju dan mata pun tak sempat nak tengok jarum tu cucuk.

Darah yang keluar ditapis melalui sistem tapisan semulajadi bawah kulit yang dicipta Allah, Masyaallah

Darah yang keluar dari lapisan selepas tapisan bawah kulit. Geli dan kotor kan? Ada jugo pada mu pong. Haha, sebab kita makan, makan dan makan, senaman kurang, kurang, kurang. Pulak makanan sekarang penuh perisa dan perasa yang semua tahu, "bahan kimia", "MSG" dll, tapi makan gak, sebab sedap kat mulut.
 
Bagaimana melalui lubang yang sangat halus, darah ini keluar dalam bentuk pekat atau bentuk jeli dan bercantum menjadi satu ketulan? Ya betul, ikatan kimia yang sama. INILAH ANTARA BENDALIR YANG TERDAPAT DALAM DIRI KITA YANG MENYEBABKAN SUMBATAN SALUR DARAH YANG BOLEH MENGUNDANG PELBAGAI PENYAKIT.

Formula mudah, buang ia sebulan sekali untuk menjamin kesihatan optimum. Orang asyik sibuk menjual produk 'medic card' , takaful, insurans,dsb kerana mereka tahu kita berpotensi berpenyakit dan mereka ambil peluang ini mencipta keuntungan kerana kelalaian kita menjaga amanah Allah iaitu badan kita.

Tak percaya lagi? Takut berbekam kerana biasa dengar itu ini berkenaan bekam yang tidak sihat dan takut ketagih. Dunia maklumat kini percaya bahawa, setiap sesuatu ada penjelasan. Kita mempelawa kajian darah yang keluar melalui proses bekam ini melalui kajian makmal. Asid, toksid dsb, sel darah rosak. Try to believe it, not heard and i believe.

1 ulasan:

Mat Indera Sipejuang berkata...

Assalam'kum baut sahabat...
Terlebih dahulu mohon maaf kerana terlepas pandang kehadirairan sahabat di tempat pengikut...
terima kasih kerana sudi menjadi pengikut blog saya... sebagai tanda persahabatan saya link kan blog sahabat kedalam blog saya... Salam Persahabatan....