Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

14 Oktober 2012

NO TitLE

DALAM MENELUSURI PERJALANAN SEBAGAI SEORANG HAMBA YANG DICIPTA BERSAMA DENGAN ISI YANG BERADA DI BUMI DAN LANGIT DAN DI ANTARANYA, SEWAJIB KITA SEDARI NIKMAT ALLAH YANG SANGAT BANYAK MENGELILINGI SETIAP HAMBANYA. DARIPADA OKSIGEN YANG DIGUNAKAN UNTUK PROSES PERNAFASAN, CAHAYA YANG DIGUNAKAN DALAM MEMBANTU PROSES PENGLIHATAN, GERAKAN GESERAN UNTUK PROSES PENDENGARAN, BUAH-BUAHAN DAN MAKANAN DALAM MEMBEKALKAN NUTRISI KEPADA BADAN DENGAN TUJUANNYA YANG TERTENTU DAN KULIT YANG MELAPISI LAPISAN LUAR TUBUH UNTUK MENGESAN DAN MENTAFSIR JISIM YANG BERDEKATAN. KITA PERLU INGAT, KITA PERLU TAHU, KITA WAJIB SYUKUR DI ATAS SEGALA NIKMAT YANG TELAH KITA DAPATI. TIDAK KIRA SIAPA KITA YANG PELBAGAI JENIS SAMA ADA KAYA MISKIN, SENANG SUSAH, KURANG DAN BIASA. SEMUANYA MEMERLUKAN UDARA DAN BOLEH MENGGUNAKANNYA. JANGAN SEMPITKAN NIKMAT ALLAH YANG MAHA BESAR DENGAN MENDEFINISIKAN SEBAGAI WANG RINGGIT SEMATA-MATA.

ALLAH ITU BENAR SATU DAN TIADA SEUMPAMANYA
AZAB KUBUR ITU BENAR DALAM MENERUSKAN PERJALANAN AKHIRAT
SYURGA ITU BENAR NIKMAT YANG TIDAK TERHINGGA
NERAKA ITU BENAR AZAB SIKSA TIDAK TERHINGGA

AGAMA YANG DIREDHAI ALLAH HANYALAH ISLAM

Tiada ulasan: