Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

02 Januari 2014

Spa Jantan : Eh! Bekam Tak Sakit La Kawan. Tambah-tambah buat d...

Eh! Bekam Tak Sakit La Kawan. Tambah-tambah buat dengan Pakar No.1 ASIA

 Antara darah yang keluar sewaktu proses bekam dilakukan. "Hmm, ini rupanya yang dok lepak dalam salur darah aku, patutlah". Cara paling mudah dan cepat keluarkan sumbatan, sedut, sedut, sedut.
 Nampak memang berdarah dan menyeramkan, tapi bila kena, sampai terlena. Memang sedap, lepas ni boleh terus lena sebab buat di rumah sendiri.
 "Habis lah darah kalu keluar banyak?"
 Jangan wory, tubuh kita canggih. Setiap sel yang kurang dalam darah akan digantikan dengan sel darah baru yang lebih muda dan kuat.
 "Tak sakit ka?". Setakat ni la, tak ada yang pengsan sebab sakit dibekam. Pengsan tengok darah ada la, tapi bukan dia yang berdarah, orang lain punya darah.
 Keadaan selepas cup bekam dibuka. Darah pekat, terlebih cair, semua keluar selepas tapisan bawah lapisan kulit. 
 Tempat ni untuk Power!!! 
"Ni yang dicari-cari oleh JuruBekam satu Dunia ni, darah aneh punca segala penyakit".
Darah dan darah lagi. Patut la lain macam rasa badan, malas, lesu, letih, dan lain-lain simptom sebelum penyakit datang. Hahaha, bahaya ni.
Sekian, berdarah yang bagus untuk sihat.

Mohd Husni Bin Sulaiman
JuruBekam No.1 ASIA
Fuzia Binti Md Sisin
JuruBekam No.1 ASIA 4Girl

Tiada ulasan: