Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

29 Mei 2014

Bagaimana pergi 3 negeri dalam masa kurang 10 minit

Tempat kita di Taman Sintar Indah, taman pertama yang dijumpai selepas keluar dari Tol Jawi. Sekarang ni proses pembaik pulih jalan masih berlangsung sejak dari bulan 2 kami mengoperasi di sini. 
"Kesulitan hari ini untuk kemudahan kemudian hari". 
Belok kiri, confirm tak boleh ke kanan sebab "confirmlaaaa, jalan satu hala". Masuk melalui Taman Perindustrian Bukit Panchor. Simpang trafic light Shell.
Kawasan Industri Bukit Panchor, amacam suasana ni? Redup, sejuk, kembang bulu roma memalam, cantik dinaungi rimbunan pokok.
Keluar ja jumpa jalan Bukit Panchor, ada ILP (Institut Latihan Perindustrian) Nibong Tebal. Jalan ini juga ada JPENIN (Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional), Sekolah Menengah Tungku Abd. Rahman, Kolej Vokasional Nibong Tebal dan lain-lain.
Antara taman baru yang terdapat di Jalan Bukit Panchor ni. Ni kategori 2 1/4 tingkat Teres. Berhampiran Taman Ilmu, Transkrian USM.
Siapa yang tidak biasa jalan ni, boleh jadi akan ikut jalan mati. Sebab jalan dia lurus ja, yang utama kena layan konar sikit.
Dekat Malaysia ni, pasti semua orang pernah menggunakan tisu, ni la kilang tisu yang menggunakan nama 'Premier' keluaran NTPM - Nibong Tebal Paper Mill. Belakang kilang ini adalah Hiway Utara Selatan.
Dalam masa 5 minit perjalanan, dari Pulau Pinang, "Selamat datang ke Negeri Kedah Darul Aman". Ini adalah Bandar Bahru. 
Ini merupakan rumah yang dibuat oleh salah seorang dari klien kami, Encik Saiful, Kontraktor Muda yang mempunyai karektor Berjaya, Insyaallah. 
Rumah Melayu yang terdapat di jalan ke Pekan Bandar Bahru. Amacam orang bandar? Boleh? HUhuhu, mesti boleh!
Masjid Bandar Bahru, nama dia apa dia entah. 
Lokasi : Pekan Bandar Bahru berhampiran roundbout.
Sempadan "Selamat datang ke Negeri Perak Darul Ridzuan. Hari ini, Jenazah Almarhum akan dikebumikan selepas Asar di Makam diRaja Kuala Kangsar.
Sungai yang menjadi sempadan Negeri Kedah dan Negeri Perak.
Pemandangan atas jambatan sempadan 2 negeri. "Parit Buntaq Was my Home Town!!!"
Dari Cheras ke Parit Buntaq - memang semuanya murah. Hhehe

Berhati-hati di jalan raya!

Tiada ulasan: