Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

29 Mei 2014

Pejabat Pos is at Old Town Parit Buntar (Pekan Lama laa)

Bayar bill di Pos Parit Buntar, dulu tak Aircond, sekarang ni dah sejukkk, kalau tunggu lama pun, tak da lah panaih.
Pi mana pun kena ada Internet, Maxis ni bukan apa, waktu nak close deal ngan kita bukan nak cerita apa. Lampu merah tu menunjukkan xdak line, line disekat. Sebab lambat bayar bill, cas sambungan RM10 tu!!! Sambil tunggu mam bayar bill. Internet tak dak, photo shoot la dengan C7, gambar cun jugak.
Pejabat Pos Parit Buntar terletak di Pekan Lama, bersebelahan dengan Balai Polis Parit buntar, yang di dalam cermin side mirror tu, Parit Buntar Inn. 
Di hadapan pintu Pejabat Pos Parit Buntar, ada sebuah bangunan yang misteriiiii. Entiti di dalamnya mengurus tadbir hal ehwal daerah Kerian, daerah paling utara Negeri Perak. Mereka adalah jeng jeng jeng Majlis Daerah Kerian yang mengenakan cas sebanyak RM30 untuk lesen gantung kain rentang atau banner. Bukan itu sahaja, RM2 untuk harga sticker lesen. Apo bondo pulak Lesen + Sticker = Harga lain RM32 untuk satu banner. Tapi kira ok la, tiada cagaran!
Tiada ulasan: