Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

Zikr

Zikr

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

13 Ogos 2014

Minyak Hitam Kenderaan Lambat Servis ?

Bendalir yang berada di dalam badan dan penting dalam memberi MAKNA sihat untuk fungsi tubuh yang maksimum. Ia memberi nutrisi yang tubuh perlukan dan secara khususnya yang ORGAN perlukan untuk terusan melakukan KERJA masing-masing.
Jantung sebagai pengepam darah supaya darah dapat sampai ke DESTINASI untuk menghantar bekalan kepada organ untuk meneruskan sistem.
Banyak faktor yang mendorong SEKATAN darah atau STASIS pada laluan darah. Tekanan luaran seperti impak terjatuh, diketuk, perlanggaran boleh menyebabkan SEKATAN laluan darah. Begitu juga dengan PEMAKANAN yang diambil. Kesan ANGIN, KOLESTROL, TOKSID antara penyumbang terbesar pencemaran SALUR darah.

Kita tidak akan mampu untuk memastikan bahawa SALUR DARAH kita bebas dari kesan SUMBATAN. Jika pun boleh, ia agak RUMIT kerana kita perlu sentiasa membuat PEMERIKSAAN setiap ORGAN yang terdapat dalam TUBUH kita. Mampukah kita setiap hari, atau mungkin seminggu sekali, sebulan sekali, membuat PEMERIKSAAN LENGKAP bukan sahaja TEKANAN, GLUKOSA dan URIC ACID, malah OTAK, PARU, HATI, LIMPA, BUAH PINGGANG dan lain lagi.

Faktor pemakanan, persekitaran dan sebagainya mendorong kepada berlakunya pelbagai jenis penyakit dan itu jika kita memikirkan secara umum. Tetapi kita jarang sedar bahawa, PENYAKIT terjadi hasil daripada NUTRISI yang CUKUP tidak sampai kepada ORGAN. Pembawa NUTRIEN dalam badan sudah semestinya DARAH.
Sumbatan pada salur darah mungkin menyumbang kepada NUTRISI yang tidak cukup sampai kepada ORGAN tertentu. Kegagalan Organ berfungsi secara OPTIMUM memberikan tenaga SAKIT yang ditafsirkan OTAK dan melemahkan fungsi manusia seluruhnya.

Kita tidak mampu mengenalpasti ORGAN yang mendiami dan bekerja di TUBUH kita 100% menerima makanan yang cukup. Namun kita boleh meluangkan masa 30 minit hingga 45 minit untuk mengeluarkan darah yang tidak sihat, melicinkan saluran darah, mengeluarkan angin berlebihan melalui kaedah semulajadi.

Kaedah menyedut dari luar kulit yang dilubangkan sangat sedikit, mampu menjadikan kita HAMBA yang AMANAH dalam menjaga TUBUH pinjaman ini. Usah biarkan BADAN anda LEMAH dan SAKIT. Kerana kita tidak akan pasti, tahap apa yang kita alami waktu sakit menghampiri. Sedar-sedar dah TAHAP 4 ! "AMACAM ?" seloroh USTAD ISMAIL KAMUS

Cari JURUBEKAM anda ! OK ?

Terima kasih dan semoga kefahaman diberi kepada kita semua. AMIN

Tiada ulasan: