Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

Zikr

Zikr

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

01 September 2014

Bekam Nombor 1 Utara

Akhirnya diiktiraf sebagai Pusat Bekam No.1 Utara
#####################

#####################
Terima Kasih kepada sahabat yang mendokong, warga Utara, dan tak lupa kepada KELUARGA di PARIT BUNTAR dan CHERAS, SELANGOR yang mendoakan.

Walaupun baru mencecah usia 8 bulan, kepercayaan Umat Manusia terhadap Rawatan Bekam kini melompat ke langit. Semua ingin kembali kepada Sunnah.

Perkongsian daripada beberapa Pelanggan TETAP kami, sejak terbitnya buku 'RASULULLAH IS MY DOCTOR', banyak mengubah cara penjagaan kesihatan yang lebih berpahala dan berkah. Selain penggunaan Minyak Zaitun, Cuka Kurma, Terapi Bekam juga menjadi pilihan.

Perundingan atau CONSULTATION yang dilakukan oleh pusat kami dalam usaha memahamkan berkenaan sesi bekam bukan semata amalan sunnah, bahkan berpotensi memelihara tahap kesihatan. Kita tidak melakukan sebagai mahu sihat dalam jangka masa singkat, tapi untuk jangka masa yang lama, semampu ikhtiar manusia.

Bekam sebagai amalan Sunnah berpahala lagi membantu penjagaan kesihatan. Namun, kita perlu menyedari bahawa Bidang Kesihatan termasuk dalam perkara hal ehwal Mikroorganisma, Virus, Kuman, Bakteria, Kulat dan sebagainya. Dengan ini kami seiring dengan Pusat Kesihatan bersama menekankan aspek bukan sahaja KEBERSIHAN, tetapi juga bersih tahap HYGIENE.

Sterile dan nyahkuman antara yang Pusat Bekam kami titik beratkan untuk berusaha menjaga amalan ini dari difitnah sebagai tidak bersih, seiring dengan peredaran zaman selain caj yang murah dan berpatutan dengan hanya serendah RM60 untuk 15 point dalam tempoh promosi.

Mohd Husni Bin Sulaiman
Doktor / Pengasas Darul Bekam

#bekamsunnah #bekamvip #bekamekonomi #bekamhygiene#bekammuslimah #bekammuslim #bekamutara #bekampenang #bekammedic#bekammoden #bekamsteril @ #darulbekam


link fb page klik https://m.facebook.com/profile.php?id=438411406293942

Tiada ulasan: