Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

29 November 2014

Gemar BINA BADAN ?

Bina badan atau otot semakin popular dalam kalangan orang Malaysia. Disamping kelihatan menarik, ia juga memberikan daya BERKEYAKINAN dan KUAT, Selain dapat menghilangkan lemak berlebihan dalam badan.
Gambar sumber Google, bukan gambar den

Riadah yang bagus untuk kekuatan mahupun stamina. Namun sedarkah bahawa pengambilan supplement membantu membesarkan otot, memadatkan otot, membakar lemak, memberi tenaga dan sebagai macam fungsi yang diambil boleh beri kesan negatif pada anda?

Pengambilan supplement adakala diguna sepenuhnya oleh badan dan seringkali tidak. Walaupun hujah ia dibuat menggunakan bahan natural atau semulajadi, namun ia menjalani proses makmal dan mengandungi bahan bukan natural. Bila bahan bukan natural ini masuk dalam sistem badan melalui pencernaan, ada yang diguna dan ada yang badan buang yang kita panggil sebagai buangan sisa badan ataupun TOKSID.

Asas TOKSID daripada makmal seringkali gagal dibuang melalui sistem perkumuhan badan, dan ini menyebabkan ia berkumpul di serata badan sebagai sisa buangan yang tidak terkumuh. Pasti bro-bro pernah melihat tona kulit yang bertompok dan tidak sekata, bukan akibat sunburn ataupun kesan luaran, tapi kesan daripada dalaman yang ditunjukkan ke permukaan kulit.

Kaedah mudah untuk detox atau keluarkan TOKSID adalah dengan bekam. Bekam dapat keluarkan hampir serta merta TOKSID yang mendiami badan tough guy yang penting tanpa kesan sampingan. Sesi yang mudah ini mengambil masa kurang dari 45 minit mengikut daripada jumlah TOKSID, jika banyak yang kita berjaya keluarkan, maka, lama lah sikit, namun tak sampai 45 minit untuk OVERHAUL satu badan.

Untuk DETOX boleh hubungi kami di talian 0122971518

Tiada ulasan: