Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

Zikr

Zikr

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

19 Disember 2014

Alhamdulillah Kena !

Sakit Gigi + Gusi = erkkkk

Semalam punya cerita, dari pagi dah ada hint, dok rasa nyut-nyut kat gigi belakang rahang atas dan bawah. Buat tak tau ja la sebab tak kritikal. Teruskan aktiviti seperti biasa, ambil temujanji untuk rawatan. Last apointment hari semalam jam 4. Sepasang suami isteri dari Parit Buntar. Habis apointment, bersiap balik ke Parit Buntar.

Lepas maghrib ja, nyut-nyut dia makin mengganas. Nasib ada ubat penitis hurix, guna la untuk beri kesan kebas pada bahagian sakit. Masyaallah, tak berkesan. Habis aktiviti malam, balik ke markas. Dalam fikiran, kena buat bekam ni, titik rahang dan oral. Sampai di markas, terus seting untuk bekam point oral. Masyaallah, masih sakit, macammana la nak lelap camni. Punggah.

Aksi tidur dengan pelbagai aksi, buka mulut bagi angin masuk, cuba tidur tindih pipi bahagian sakit, dan sebaliknya. Last-last tertidur sudah.

Masyaallah, bangun pagi, nyut-nyut ada, sakit dah tiada. Sampailah sekarang, Alhamdulillah sakit dah tiada. Bekam di point tangan sahaja, sebab pernah buat sebelum ni tapi di tangan kiri untuk gigi rahang bahagian kiri.

Betullah, bekam dapat memburu penyakit.

Tiada ulasan: