Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

Zikr

Zikr

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

22 Disember 2014

Darah Tinggi boleh selesaikah?

Darah Tinggi terjadi akibat dari penyempitan salur darah. Faktor pemakanan antara yang menjadi penyumbang utama. Senang cerita, TUKAR 100% pemakanan harian, tamatkan istilah makanan kegemaran kalau dah kena Darah Tinggi ni. Kebiasaan semua dah tahu risiko pengidap darah tinggi ni, STROK, jantung, sakit kepala yang kuat dan yang berkaitan.

Rawatan termasuklah pemakanan dan kefahaman tntang kaedah perawatan bekam dan kaedah lain. Kesembuhan tetap dengan izin sebab Allah turunkan penyakit bersama dengan pasangannya. Kena dengan pasangannya, Allah bagi sembuh, Insyaallah.

Kat sini ada pelanggan yang melakukan bekam dan tekanan darah beliau turun dengan sekali rawatan sahaja. Tapi kita tak berjanji pada pelanggan tekanan akan turun dengan sekali rawatan, adakala punca yang tinggal di kawasan yang dalam memerlukan beberapa sesi untuk diselesaikan. Wallahualam, benda dalam badan, mata mana yang nampak, ghaib punya hal, kita sedut saja point penting untuk jantung dan organ.

Tiada ulasan: