Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

02 Disember 2014

Yes, dah CAPAI 300

Alhamdulillah, pejam celik, celik pejam, dah 300++ sahabat yang sudi bertandang ke Darul Bekam. Dalam usia yang menghampiri 10 bulan, ia sesuatu yang cukup membanggakan dan segala Puji hanya layak kepada Allah. Boleh dikatakan 75% yang bertandang tidak pernah melalui atau merasa TERAPI lama ini.

Rata-rata mengandaikan 'macam sakit', namun persepsi bertukar 360 darjah apabila melalui sendiri pengalaman berbekam. Mana taknya, darah dan kesakitan ibarat aur dengan tebing. Tapi tidak pada terapi Bekam.

Pengalaman paling manis apabila dikhabarkan oleh pelawat adalah sudah boleh solat berdiri selepas satu sesi Bekam, tekanan darah dan gula jatuh normal selepas sesi dan banyak lagi.


Ok lah, kalau ada sesiapa yang berkenan nak merasa sesi hygiene dengan kami, temujanji dahulu dengan kami untuk layanan khusus melalui 0122971518. 

Ada kenal sesiapa yang perlukan terapi? 

Tiada ulasan: