Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

17 Mac 2015

ODW Parit Buntar

InsyaAllah Port baru
Alhamdulillah MasyaAllah. Segala pujian hanya layak pada pemilik langit dan bumi dan diantara keduanya. Selawat dan sampaikan Salam pada kekasih Allah, junjungan besar Nabi Muhammad saw dan keluarga dan sahabat-sahabat baginda. Juga kepada pengirim doa yang tidak putus-putus saban waktu Mak, Abah dan Mak Ayah juga adik beradik sera teman, sahabat rakan-rakan alam maya. Semoga tenang semuanya.
Pusat operasi DarulBekam akan mula memberi khidmat di tempat baru. Tidak jauh dari tempat lama, hanya sebelah bandar sahaja. Kami akan bermula di tempat yang InsyaAllah ditakdirkan oleh Allah untuk kami pilih dengan daya dan kekuatan anugerahnya di Pusat Bandar Parit Buntar, berhadapan dengan Masjid Ridhwan, di atas Kedai Az-Zain.
Untuk pengetahuan semua, operasi di Port baru akan bermula pada 2 April 2015 hari Khamis. Waktu operasi pula akan dilanjutkan InsyaAllah sehingga jam 10 malam pada setiap hari kecuali hari Kebesaran Umat Islam.
InsyaAllah, kami juga akan menambahkan khidmat diagnos sampai sembuh (InsyaAllah), untuk memantau tahap keberkesanan perawatan yang dilakukan khasnya dengan Bekam. Dalam perancangan awal, kami bercadang untuk menyediakan khidmat pemeriksaan tekanan darah, gula dalam darah, paras kolestrol dan paras asid urik dan digabungkan dengan rawatan bekam.
Bukan RM300, bukan RM200, RM100 pun bukan. InsyaAllah semua harga mampu amal.
Promosi harga kedai tak siap habis lagi hanya ... RM60 1point kepala + 11point badan + 2point kaki + diagnos mata + tapak tangan

Tiada ulasan: