Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

Zikr

Zikr

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

31 Mei 2015

Pencarian Crew Resdung Semenanjung


Gejala resdung diselesaikan dengan sangat mudah dengan cara mengeluarkan Mukus yang dihasilkan secara berlebihan oleh Crew Resdung disebabkan oleh beberapa faktor utama seperti Persekitaran (udara) dan Pemakanan. Ni yang saya cerita ni yang umum saja lah.

Mukus berfungsi untuk menangkap habuk, yang masuk melalui rongga pernafasan iaitu hidung. Tindak balas automatik atau semulajadi akan berlaku respon kepada habuk yang masuk pada tubuh. Mukus akan dikeluarkan tanpa perlu dikawal oleh minda sedar.

Trick Ghurah Resdung adalah menghasilkan udara berhabuk PALSU untuk memancing MUKUS (sebagai sasaran) untuk keluar. Namun tindak balas lain juga boleh berlaku semasa proses perawatan seperti BERSIN, MATA Berair dan lain-lain yang berkenaan.

Kesannya apabila MUKUS keluar, Gejala yang mengganggu Crew Resdung akan berkurang atau HILANG terus. Penghasilan MUKUS akan sentiasa berlaku bergantung kepada faktor-faktor yang saya sebutkan di atas; persekitaran berhabuk, pemakanan.

Antara nama popular yang dipanggil untuk rawatan resdung ni, Ghurah Resdung, Buang Resdung, Herba Sumpahan Resdung. Rawatan Popular lain, Asap Resdung, Rokok Resdung, Perut Lipas, Lipas Tanah, Wap Muka dan lain-lain

Tiada ulasan: