Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

26 Jun 2015

Insyaallah - Khas Untuk Pencari Kesembuhan

Memandangkan permintaan yang agak tinggi untuk mencuba terapi yang tak pernah dicuba ini, pusat kami dengan rasa rendah hati menjemput Muslimin dan Muslimat untuk menjalani rawatan ini dengan Promosi Pakej kami yang terbaru. Sangat sesuai untuk individu yang masih mempunyai rasa gerun untuk menjalani bekam dan untuk pencari kesembuhan.


Pakej yang terbaru kami sediakan adalah Pakej Special yang merangkumi 5-6 point Utama yang melibatkan bahagian Badan Atas dan Kepala. Tawaran harga hanya RM50 sahaja.

Pakej Lain yang sedia ada di sini:


Dengan ini, kepada sesiapa yang ingin mencuba tapi takut tidak berbaloi dengan pelaburan boleh memilih Pakej yang terbaru ini iaitu Pakej Special yang kami wujudkan khas kepada anda semua mengetahui, merasai dan menikmati pengalaman Bekam First Class bersama Darul Bekam.

Tiada ulasan: