Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

Zikr

Zikr

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

15 Oktober 2016

Bekam Parit Buntar Terbaik Dalam Rawatan Komplimentari - Hygiene, Selamat, Berkesan

Pusat Rawatan Komplimentari Darul Bekam Terletak Di Pusat Bandar Parit Buntar, Perak. Lokasi Yang Agak Mudah Dicari Dan Di Akses; Berhadapan Masjid Baru Pusat Bandar, Masjid Ar-Ridzuan. Masjid Pula Terletak Di Belakang 2 Stesyen Minyak Iaitu Petronas & Caltex. 

Masjid Al-Ridzuan, Parit Buntar

Kedudukan Pusat Rawatan Terletak Betul Di Hadapan Pintu Utama Masjid. Pelawat / Pesakit Yang Bertujuan Mendapatkan Rawatan Mudah Untuk Pakir Kenderaan Di Dalam Kawasan Masjid. 

Logo Rasmi Darul Bekam

Pusat Rawatan Komplimentari Menggunakan Trade Mark Darul Bekam Memandangkan Kepakaran Utama Kami Dalam Bidang Perawatan Kaedah Bekam. Namun Rawatan Lain Juga Boleh Didapati Di Sini Seperti Rawatan Resdung Dan Perubatan Naturopati (Homeopati). 

Antara Suasana Dalam Pusat Rawatan

Ruang Menunggu Banyak Lagi Ruang Boleh Lagi Buat Bilik

Operasi Pusat Rawatan Ini Adalah Seperti Berikut;

Buka : 9 Pagi - 10 Malam
Rehat : 12 T/Hari - 2 Petang, 6 Petang - 8 Malam
Cuti : Rabu & Cuti Khas
Jumaat : 3 Petang - 10 Malam

Sehingga Kini Semua Rawatan Perlu Membuat Temujanji. Pihak Pusat Rawatan Masih Belum Bersedia Untuk Menerima Pesakit / Pengunjung Yang Ramai Pada Satu-Satu Masa.

Tempahan Temujanji Boleh Dibuat Dengan Menghubungi 0122971518 Secara Panggilan, SMS Mahupun WhatsApp.

Tiada ulasan: