Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

12 Mei 2017

Ahlan Wasahlan Ramadhan

Sedar tak sedar, bulan puasa iaitu Ramadhan kembali lagi. Jika pembaca merasai betapa cepatnya waktu berlalu, kita geng! Rutin harian, rutin kerja, masalah itu, masalah ini, ujian itu dan ini, hujung tahun, awal tahun, bertambah lagi kiraan usia bermakna, memendek lagi baki usia. Hari ni tidaklah bercadang nak menulis apa-apa, cuma saja nak mengasah jari ni supaya masih mengingati posisi atau kedudukan huruf pada papan kekunci ni sesambil menunggu customer.

Hari tu ada terfikir jika kita tidur 8 jam sehari, bermakna kita telah menggunakan 8/24jam sehari untuk tidak melakukan apa-apa atau bersamaan 1/3. Jika umur seseorang itu purata 60 tahun, bermakna, dia telah habiskan lebih kurang 20 tahun hanya untuk tidur. YA, 20 TAHUN TIDUR!

Apa pun selamat menjalani ibadah PUASA Ramadhan, Puasa Makan, Puasa Segala!!!

Pusat Rawatan beroperasi dari JAM 9 Pagi - 1 Tengahari, 2 Petang - 5 Petang, Malam TIADA.
(Sepanjang Bulan Ramadhan)(Related)
Bekam pusat bandar, tempat bekam parit buntar, bekam parit buntar, rawatan bekam, pusat bekam, pusat rawatan bekam, mana tempat bekam, tempat bekam perak, tempat bekam utara, bekam usm, bekam nibong tebal, bekam jawi, bekam titi serong, bekam taman ilmu

Tiada ulasan: