Pusat Rawatan Alternatif Pilihan Keluarga

Zikr

Zikr

1k

1k
PUSAT RAWATAN DITUTUP PADA SETIAP HARI RABU & DIBUKA DARI KHAMIS HINGGA SELASA. TEMUJANJI UNTUK SETIAP RAWATAN 0122971518.

Pusat Kami Menyediakan Bantuan Kepada Mereka Yang Benar Ingin Dibantu Dalam Masalah Kesihatan Seperti Lenguh, Lesu Dan Seumpamanya.

13 Ogos 2017

"Niat Melakukan Bekam Untuk Keluarkan Punca Penyakit & Memberi Ransangan Pada Tubuh Kerana Allah"

NIAT LAH SEPERTI YANG SELALU
.
.
Tiap perbuatan, amalan, pekerjaan diukur dengan NIAT. Niat adalah suatu tenaga berupa arahan, harapan daripada si pelaku menerusi komunikasi dalaman.
.
.
BUKANKAH KITA DIAJAR ITU MELALUI RUTIN 5X SEHARI?
.
.
Menjalani Terapi Bekam merupakan satu kaedah perawatan untuk menyingkirkan bahan kotor dalam darah, meransang tindak balas tubuh melalui sensori dan motorik, dan... setiap perbuatan ada Rohnya iaitu menyingkirkan sifat mazmumah dan memperbaiki akhlak. Perbuatan tanpa roh umpama Jasad tanpa Nyawa, Proton tanpa Elektron, Makanan tanpa Rasa, Kuih Pau tanpa Isi.
.
.
Jadi pasanglah niat sebelum melakukan apa2 perkara, dan jadilah seorang yang berfikir sesuai dengan firman Allah dalam Quran yang dicatatkan pada banyak tempat, "AFALAA TA'KHILUUN", tidakkah kamu mahu berfikir?
.
.
P/s: Ramai orang bekam sebab nak cuba2, nak rasa macammana dikatakan badan ringan dsb, nak tengok boleh turun dak tekanan, nak tengok boleh elok tak bla bla bla.

Alatan Moden yang diguna

Tiada ulasan: